Over
Jacobs

De filosofie van Jacobs komkommers

De filosofie van Jacobs

Vooruitstrevend is het sleutelwoord bij Jacobs. Wij streven ernaar om de beste te zijn in productiviteit, efficiëntie en kwaliteit van onze producten. Altijd met oog voor de natuur en het milieu, waardoor we duurzame producten leveren die voldoen aan de strengste milieueisen.

Historie

In de jaren '60 en '70 voert Jan Jacobs een tuindersbedrijf in Kessel. In 1979 kwam zijn zoon Chrit in de zaak werken en werd er een nieuwe kas gebouwd, die uitsluitend werd gebruikt voor de teelt van komkommers.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 4,7 ha. aan kassen en is de nieuwe generatie werkzaam in het bedrijf, de zonen van Chrit: Boy en Chris.

Jacobs Komkommers werknemers

Onze medewerkers

Jacobs is een echt familiebedrijf. Dat is te merken aan de sfeer op de werkvloer. Wij streven ernaar om een langdurige werkrelatie aan te gaan met onze werknemers.

Wij vinden het belangrijk om goede werkomstandigheden te creëren voor onze werknemers. Hier werken wij voortdurend aan. Onze werknemers krijgen verantwoordelijkheid en worden betrokken in de productbewaking.

Contact

Scheutenbergweg 4a, 5995 PE Kessel
Telefoon: +31 (0)6-42 98 69 27